Over Ons

Orka Advies, opgericht door Tim Arp en Rene Nelissen, is een vooraanstaand adviesbureau met een focus op duurzame ontwikkelingen binnen de openbare ruimte. Tim Arp is een ervaren onafhankelijk adviseur met een bewezen staat van dienst in de managementadviesbranche, met expertise in banking, coaching, business development, business process improvement en interim management. Rene Nelissen, een ervaren en gedreven projectmanager op het gebied van organisatie en ICT in complexe omgevingen, ziet elke opdracht als een nieuwe uitdaging om samen waardevolle resultaten te behalen.

Tim's competenties omvatten projectmanagement van veranderprocessen, coördinatie van samenwerking, verbetering van bedrijfsprocessen, coaching en implementatie van nieuwe technologie. Hij combineert ambitie met realisme, waarbij kwaliteit en samenwerking centraal staan. Inspireren, motiveren en enthousiasmeren vormen belangrijke aspecten van zijn aanpak.

Rene's focus ligt op het managen van projecten in de openbare ruimte en ondergrondse netten. Sinds januari 2016 werken Tim Arp en Rene Nelissen samen als zelfstandige adviseurs onder de naam Orka Advies. Hun gecombineerde ervaring en passie voor resultaatgerichte samenwerking vormen de kern van Orka Advies' aanpak om duurzame verbeteringen te realiseren in de openbare ruimte.

Orka Advies streeft ernaar om met elke opdrachtgever succesvolle en resultaatgerichte afspraken te maken die leiden tot tastbare verbeteringen in de leefomgeving. Onze visie en strategie zijn gericht op het creëren van een goed geordende en toekomstbestendige infrastructuur die aansluit bij gemeentelijke ambities en bijdraagt aan een duurzame ontwikkeling van de openbare ruimte.

Een korte kennismaking

De gezichten achter Orka Advies

Tim Arp

René Nelissen

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?